GTA SA : 3rd Anims Mod

What does this mod do?
You know, when you equip weapons that need to hold like shotgun, combat shotgun, M4, etch, you only have 2 animation style, that is walking armed and running armed. But now, I'm trying to add sprint armed for those weapon's hold style, like GTA IV (and GTA V) does. For more updated info, seen official page at GTAForums.

The Usage :
It's pretty simple, like ordinary sprint keyword. ( W/Space )

Download at video title (release)!

Video :
Quick Test 

Final Test


Gameplay (still testing)

Release! Download!
  

Testing

18 komentar:

  1. kirim linknya bro :D
    andro.azhar.aa@gmail.com

    BalasHapus
  2. Link nya mana gua suka mod nya ato kirim link nya kesini pimpdoriftar@gmail.com

    BalasHapus
  3. gw udah ikut lo + sub
    kasih linknya di
    reynaldmohammad64@gmail.com

    BalasHapus
  4. udh ane subscribe gan. tapi ane boleh reshare lagi ga ni mod di blog ane? atas nama author agan.

    BalasHapus
  5. Udh ane Subscribe ,.
    Kirim Ke aldy.bragy@gmail.com
    Makasih y...:D
    Moga Sukses .,,

    BalasHapus
  6. ok makasih gan. kunjungi blog ane

    http://alex-kennedy-123.blogspot.com/

    sorry baru reply skarang :)

    BalasHapus
  7. sudah aku follow gan

    aguspurwantoro.jf@gmail.com

    BalasHapus
  8. gan udah follow kirim link dennypermadi21@gmail.com

    BalasHapus
  9. Bro in45do, ane mau minta ijin ke lu nih, mod lu yg 3rd anims ane masukin ke modpack ane, "Orange Life Project" Tapi ane minta ijin dlu sama lu, Makasih. :v

    BalasHapus